divendres, 5 d’octubre del 2018

Assamblea ordinària 2018/19

Molt bones a tots!!

Ja hem celebrat l'Assemblea ordinària que fa l'AMPA cada principi de curs.

Us donem les gràcies a tots els que heu pogut venir, ha estat una reunió amena i molt productiva, esperem que haguem resolt tots els vostres dubtes. Tindrem en compte tots els vostres suggeriments i comentaris, per tal de seguir millorant i sumant.

Per tots aquells que no heu pogut venir, us faig un petit resum, esperant que pugueu venir un altre dia.

Abans de començar, donem les gràcies a la Sònia Martín, que ha estat fins avui la nostra Presidenta, per la seva dedicació i humanitat, gràcies a ella ara ens quedem un gran equip, que seguirem treballant amb ganes i empenta. Seguirem comptant amb ella!

La Sònia primer ens ha fet un petit resum de tot el que l'AMPA va fer l'any passat.

- Es van fer els rocòdroms, al pati dels més petits, i un arc al pati de primària, davant les rodes.

- Es va arreglar el tobogan, que estava foradat.

- Vam ser convidats i vam anar per primera vegada amb el nostre Martí Tatchí a la trobada dels Gegants, on tornarem aquest any.

- Vam organitzar la primera Festa de Benvinguda al cole, fent-la coincidir amb la Castanyada, cosa que em sembla que es quedarà per molts anys.

- Per Nadal, els patges reials van venir a visitar als nostres nens i nenes. Tradició preciosa que també volem continuar.

- A causa del 40 aniversari del cole (abril 1978-2018) s'han organitzat diferents xerrades, cafès didàctics amb professors i un diumenge cooperatiu, per acabar amb el colofó de SANT PONÇ, quedant pendent una exposició de fotografies.

- Aquest any per Sant Jordi, vam montar la ja tradicional paradeta a l'escola, amb roses i punts de llibres, realitzats pels nostres companys de l'AMPA.

- I per concloure, hem parlat dels comptes de l'AMPA, totalment sanejades i que estan a disposició de tot aquell vulgui.

Per acabar la reunió, ens hem acomiadat de la Sònia Martín com a Presidenta, donant la benvinguda al Diego Puig al davant de la presidència de l'AMPA. Però no estarà sol, ja que la Núria Chaves serà la vicepresidenta.

La Carol Torres i el Miguel Aguilar seran els nostres Tresorers.

La Judit Gimeno  estarà com a Secretària.

A extraescolars tindrem a la Pili Martín, a Fanny Carrión i al Miguel Aguilar.
Per la comissió de Festes, aquest any la  Sílvia Miquel estarà acompanyada per tres noves incorporacions l'Eugenio Hidalgo, la Gemma Pastrana i el Dani Osuna.
Al capdavant de llibres, continuaran la Tinna Lencina i la Núria Chaves.
També tenim com a noves incorporacions a l'Elena Bolado i la Eli Morales.
I com a comunicacions, dons jo, la Judith Gimeno.

Espero que aquest any gaudiu tant com ho fem nosaltres!

2 comentaris:

  1. Per descomptat podeu comptar amb mi per lo que necessiteu😉

    ResponElimina
  2. Estimats Companys, Companyes i Nou Vinguts!!
    ha llegado el momento de salir del grupo y dejar de ocupar el puesto de presidenta que durante tres años ejercí gustosamente. Lo hice con muchas ilusiones de proyectar otros valores de colaboración, diferente a los que había, con ganas de hacer, con ganas de aprender de mis compañeras y compañeros , con alegría porque algunas personas pensaran en mi para ocupar el cargo, pero también con miedos a no saber hacerlo de forma que gustase o se entendiera la labor que se hace en un AMPA.
    Han sido 5 años como miembro del AMPA , dos como vocal y tres como presidenta y puedo asegurar que muy intensos, viendo y participando de situaciones de todos los colores; colores vivos y grises, pero siempre aprendiendo de las experiencias, entendiendo a los demás y ayudando en todo lo que pude y estuvo en mis manos.
    No me extenderé mucho más, sólo quería transmitirnos a tod@s; l@s que conmigo compartisteis vuestras ideas y de ellas pudimos aprender, ¡GRACIAS! os llevaré en mi mente pero también en mi corazón, y a las personas que se han incorporado, ¡ADELANTE!!, ¡QUERER ES PODER!, el amor hacia nuestros hijos siempre será la fuerza para lograr un mundo mejor.

    ResponElimina