divendres, 15 de juny del 2018

REUNIÓ D`EXTRAESCOLARS

Ja hem fet la reunió d'extraescolars i ens han resolt tots els dubtes.

Aquest any no hi haurà bestreta, farem directament les inscripcions al setembre, així tenim tot l'estiu per pensar què volem fer!!!

Les activitats del PAME, bàsquet, patinatge i futbol, es faran com sempre, junt amb l'autorització del PAME. Es pagaran a través del compte que ja us van facilitar als papers i serà un únic pagament.

L'anglès, continuarà fent-se amb l'acadèmia Torras.

Kàrate es continuarà fent amb el Quim, però com a màxim es podran inscriure 40 nens, degut a problemes amb tema d'espai, que ja han patit aquest any.
Tindran preferència els alumnes que ja estaven fent karate anys anteriors, peró tranquils els de p4 tenen unes places reservades.

La resta d'activitats, aquest any les gestionarà una empresa externa, Proesco, i seran: escacs, multiesport, jazz, batucada, mandarin, hip - hop, guitarra i anglès per a pares.

Aquestes activitats es pagaran segons els dies que feu extraescolars de Proesco, a raó d'1 dia 16€ mensuals, 2 dies 27€ mensuals, i  així progressivament. Tota la informació relativa als preus està explicat als fulls que van passar i us adjunto.
El segon germà té un 10% de descompte.

L'anglès per a pares i l'idioma mandarin tenen altres preus.
És molt important que feu les inscripcions dins de termini perquè surti més econòmic.

Les activitats d'anglès Torras, karate i totes les oferides per Proesco, seran domiciliades mensualment pel banc.

Esperem haver aclarit els vostres dubtes amb aquest resum.
Que tingueu bon estiu...i penseu on apuntareu als nens al setembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada